beats by dre cheap

Krug

Image and video hosting by TinyPic

 -Pokušavam da stupim u kontakt sa ženstvom u sebi.-kažem ja i sklapam ruke u molitvu, iako moj put nije kršćanski, više ima veze sa tamnom Kali, tako Murdock reče.
-Ajd', ne seri,-dočeka me jaichi, feministica, a moj Hefestion, svetac koji se slaže da se pročišćenje odvija preko ranjivosti muškoga tijela (kao Isus koji je bio gala, ali ga pogrešno interpretiraju) mudro ćuti, a potom kaže da je Kali mainstreem i da trebam naći neke druge boginje kao uzor.
-'Ajd istraži neke, pa mi javi da vidim.-kažem.
-Mislim da je Kali Škorpija.-kaže on. A jaichi misli da sam otišla daleko sa horoskopom, kategorizacijom, stereotipima, predrasudama i da jedino od mene hoće knjige.
A među knjigama Medeja, ženska verzija. Sjećam se da sam na prvoj godini fakulteta mislila da je psihopatkinja, danas nakon diplome ne mislim. Ipak sam nešto naučila.
-Na ovom svijetu postoje samo tri tipa ljudi: ironik, cinik i svetac, a sada sve troje sjedimo za stolom.-kažem konačno.
-Samo tri tipa ljudi! Čuješ li ovo?-nasekira se jaichi što sam dvanaest tipova ljudi sada skresala na tri.
Prolaze Kinezi, sva tri naraštaja u obitelji, mogla bih živjeti u trgovačkom centru, a moje se ženstvo pretvorilo u krug. Tako treba, kaže Mudrock sve je u krugu.

Sylvia
http://sylvia.blogger.ba
19/01/2010 00:17